ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

12ο Infocom Security για την Ασφάλεια Πληροφοριών και την Προστασία Δεδομένων- 6 & 7 Ιουλίου 2022

Το 12ο Infocom Security για την Ασφάλεια Πληροφοριών και την Προστασία Δεδομένων που διοργανώνει η Smart Press με πυλώνα το περιοδικό IT Security Professional, επιστρέφει σε φυσική μορφή στις 6 & 7 Ιουλίου  2022 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.

Η 12η διοργάνωση του InfoCom Security , θα αναδείξει για ακόμα μια χρονιά μέσα από το πολύπλευρο περιεχόμενο του, όλες τις εξελίξεις στο Cyber Security και παράλληλα στον εκθεσιακό του χώρο, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης της μεγάλης κοινότητας των επαγγελματιών IT και των στελεχών της αγοράς του τομέα των τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών Ψηφιακής Ασφάλειας.

Όσοι επισκεφτούν και συμμετέχουν στο φετινό Infocom Security θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όπως πάντα ένα διήμερο πλήρες πρόγραμμα από ομιλίες, παρουσιάσεις, συζητήσεις και workshops από ειδικούς, ερευνητές, ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων που σχετίζονται με την ψηφιακή ασφάλεια από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με επαγγελματική, επιστημονική και ερευνητική προσέγγιση, το συνέδριο θα καλύψει για ακόμα μια χρονιά μια πλούσια θεματολογία, διερευνώντας σε βάθος όλες τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν το σημερινό περιβάλλον της κυβερνοασφάλειας, παρουσιάζοντας παράλληλα βέλτιστες πρακτικές, στρατηγικές, τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες που οικοδομούν ένα ασφαλέστερο επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Συγκεκριμένα, μέσα από το περιεχόμενο του συνεδρίου, μεταξύ άλλων θα αναδείξουμε:

  • στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.Τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οργανισμοί, σχετικά με τους κινδύνους για τις υποδομές πληροφορικής και των δεδομένων τους.
  • Τις νέες στρατηγικές ασφάλειας, με βάση το τοπίο των απειλών σήμερα, αλλά και την επιρροή της υιοθέτησης του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.
  • Την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου μοντέλου διακυβέρνησης των δεδομένων, που οδηγούν στην ενίσχυση συνολικά της ανθεκτικότητας των οργανισμών ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε αναπάντεχο συμβάν.
  • Τις σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που ισχυροποιούν την προστασία των επιχειρήσεων έναντι των εξελιγμένων επιθέσεων
  • Τον κομβικό ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα και τη συμβολή των επαγγελματιών στην οικοδόμηση ενός ασφαλέστερου ψηφιακού κόσμου και στην προώθηση του  Cyber Security Awareness

H συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται εγγραφή στο https://www.infocomsecurity.gr/12o-infocom-security/forma-eggrafis/

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Διαβάστε περισσότερα για το συνέδριο στο https://www.infocomsecurity.gr/

Leave a Comment