ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

To Parrot Security OS 3.6 είναι διαθέσιμο μαζί με το Parrot Air !

Το Parrot Security OS είναι μια διανομή GNU/Linux που βασίζεται στο Debian. Αναπτύχθηκε για δοκιμές διείσδυσης (ασφάλεια υπολογιστών) και ανώνυμης πλοήγησης,  Ήδη το Parrot Security OS προσφέρει πολλά εργαλεία για ανάλυση περιεχόμενου στο web και συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είναι μια εξειδικευμένη διανομή, με νόμιμα και αναγνωρισμένα εργαλεία κρυπτογράφησης και διείσδυσης, προσφέροντας  συνάμα πάρα πολλές άλλες δυνατότητες.

Πριν από λίγες ημέρες το Frozenbox Network κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του Parrot Security. Με το προσαρμοσμένο πυρήνα Linux 4.9, το Parrot Security OS 3.6 επικεντρώνεται πια στην βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και του περιβάλλοντος εργασίας και έρχεται με ένα νέο παράγωγο εργαλείο το Parrot Air, το οποίο είναι κατασκευασμένο ειδικά για δοκιμές σε ασύρματα δίκτυα.

Εκτός από τις βελτιώσεις στην επιφάνεια εργασίας, στο Parrot Security OS 3.6 έγιναν βελτιώσεις στην διαχείριση της μνήμη και ως αποτέλεσμα το Parrot 3.6 Lite 32-bit χρησιμοποιεί τώρα λιγότερα από 200MB μνήμη RAM. Ακόμα έγιναν βελτιώσεις στο Anonsurf για περισσότερη ανωνυμία και ιδιωτικότητα.
Το νέο παράγωγο εργαλείο Parrot Air (παρόμοιο με το Parrot Full) συνοδεύεται από εργαλεία αποκλειστικά για έλεγχο ασύρματων δικτύων. Το Parrot Air βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης βελτιώνεται συνεχώς,

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την έκδοση Parrot Security OS 3.6 εδώ.

Για να κάνετε λήψη των αρχείων ISO και torrent, επισκεφθείτε τη σελίδα λήψης του Parrot.

Leave a Comment