ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

3ο Ετήσιο Συνέδριο Ασφάλειας Ψηφιακών Συστημάτων “ICT SECURITY WORLD”: 8/06/2017 Ξενοδοχείο Novotel Αthens

Το «Greek ICT Forum»  και η Ερευνητική Ομάδα Ασφάλειας Πληροφοριών και Προστασίας Κρίσιμων Υποδομών (INFOSEC) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) διοργανώνουν το  3ο Ετήσιο Συνέδριο Ασφάλειας Ψηφιακών Συστημάτων «ICT SECURITY WORLD» Με βασικό θεματικό άξονα: “Στρατηγικές Ασφάλειας Πληροφοριών, Μεθοδολογίες Προστασίας Κρίσιμων Ψηφιακών Υποδομών” την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 στο Ξενοδοχείο Novotel Αthens, Μιχαήλ Βόδα 4-6, 08:30 – 17:30.

Η κύρια θεματολογία του αφορά τις στρατηγικές, τεχνολογίες και μεθοδολογίες Ασφάλειας που αξιοποιούνται σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, προκειμένου να είναι ασφαλή τα Ψηφιακά Συστήματα Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην χώρα μας. Έχουν κληθεί και έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους ως Ομιλητές στο Συνέδριο σημαντικοί παράγοντες και στελέχη πληροφορικής και ψηφιακών επικοινωνιών από φορείς του Δημόσιου Τομέα, Τραπεζών και Επιχειρήσεων, προκειμένου να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από την υλοποίηση έργων Ασφαλείας. Επίσης μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες συμμετέχουν και παρουσιάζουν τεχνολογίες και βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της Ψηφιακής Ασφάλειας. Παράλληλα πολιτικοί και υπηρεσιακοί εκπρόσωποι Υπουργείων και Δημοσίων Φορέων έχουν αποδεχθεί την πρόσκλησή να παραστούν στο Συνέδριο και να παρουσιάσουν θέματα του τομέα Ψηφιακής Ασφαλείας της αρμοδιότητά τους.

Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου θα είναι ο Διομήδης Σπινέλλης, Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ, ενώ ο Παναγιώτης Κρανιδιώτης, (Μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ Υπεύθυνος για την Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση) θα συμμετέχει με την ομιλία “Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων στο Δημόσιο τομέα: Ο ρόλος του Ανοιχτού λογισμικού”  (Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ )

Κατά τη έναρξη του συνεδρίου,  θα απονεμηθεί στον  Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ  το Βραβείο «ΑΙΓΙΣ» 2017. Το Βραβείο «Αιγίς» απονέμεται σε Φορείς που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός της χώρας και έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην χώρα, προστατεύοντας Έλληνες πολίτες, Φορείς, Οργανισμούς,

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο πατήστε ΕΔΩ

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο Συνέδριο πατήστε ΕΔΩ

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Leave a Comment