ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Πρόσκληση για συμμετοχή στο εργαστήριο Secure Coding for Developers με εισηγητή τον Jim Manico 28/11

Η ομάδα εργασίας  της ΕΕΛ/ΛΑΚ (eellak.gr) για την Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (privacy.ellak.gr) σε συνεργασία με την ελληνική ομάδα εργασίας του OWASP ( http://owasp.gr) και τον  Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΜΠ, ΕΠΙ.νοώ (www.epinoo.gr) διοργανώνουν ένα 4ωρο δωρεάν training-workshop με αντικείμενο: Secure Coding for Developers με εισηγητή τον Jim Manico. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015  στις 10:00 στους χώρους του ΕΠΙ.νοώ (Βαλαχάβα 6-8, Αθήνα, χάρτης).

Η κύρια αιτία των κενών ασφάλειας που υπάρχουν σήμερα στον παγκόσμιο ιστό, είναι οι μη-ασφαλείς πρακτικές συγγραφής και ανάπτυξης του κώδικα των διάφορων εφαρμογών λογισμικού  Σε αυτό το τετράωρο εργαστήριο θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για τις πιο κοινές απειλές ασφαλείας των εφαρμογών, πώς να τις αποφύγετε στον κώδικα των εφαρμογών σας και  να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφάλεια του web, των webservices, των διάφορων mobile applications και των αρχιτεκτονικών ασφαλείας.

O Jim Manico είναι ο ιδρυτής της Manicode Security και μέλος του Παγκοσμίου συμβουλίου του OWASP Foundation και  συγγραφέας του “Iron-Clad Java: Building Secure Web Applications”. Θεωρείται ένας από τους πιο έγκυρους εκπαιδευτές σε θέματα ασφάλειας και εδώ και 18 χρόνια ασχολείται με τον προγραμματισμό και την αρχιτεκτονική ασφαλείας λογισμικού.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε developers, analysts και γενικά όλους όσους ασχολούνται η ενδιαφέρονται για την ασφάλεια εφαρμογών.

H συμμετοχή στο workshop είναι δωρεάν.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ

logo-securityeel-lakGreekchapterlogoepinoo

Leave a Comment